ЗДРАВНО – СОЦИАЛЕН Проект

ЗДРАВНО – СОЦИАЛЕН Проект

Представям на Ваше внимание здравно-социален проект в подкрепа на деца-сираци с цел подобряване на здравният им статус чрез поставяне на функционални апарати за корекция на захапката и изправяне на зъбите на нуждаещите се.

Проектът  ще бъде осъществен с любезното съдействие на Дентална Клиника „ДИМАНА ДЕНТ“, в лицето на д-р Вергил Боянов, който сам ще поеме безвъзмездно лечението на две дечица, а за останалите осем, се надяваме да успеем да се погрижим съвместно чрез набирането на доброволни дарения.

Цената на лечението е в среден размер на 500 лв. на дете и варира в зависимост от индивидуалната тежест на състоянието на всяко едно от децата.

Тази част от здравната грижа не се покрива от здравната каса, а е от първостепенна важност за здравето на всяко едно дете, като не става въпрос да се търси естетичния ефект, а да се подобри състоянието им, тъй като обратната захапка води след себе си редица стомашни и други проблеми /в следствие на неправилното сдъвкване и усвояване на храната/, които се задълбочават и хронифицират с времето, ако не се вземат мерки.

При проявен конкретен интерес към този проект, допълнително бихме могли да предоставим на Ваше внимание  договор за съвместно сътрудничество с Дент. Клиника „Димана Дент“.

Оставам с уважение: Н. Младенова

    Преведи сайта »