МИСИЯ – РЕХАБИЛИТАЦИОННИ ЛАГЕРИ

Зимни и летни рехабилитационни лагери за деца

През предходните 11 години, в следствие целогодишната рехабилитация на деца и младежи с умствени и физически увреждания, която подсигуряваме чрез закупуване на медицинска апаратура, както и с организация провеждането на летни и зимни рехабилитационни лагери, имаме подобрение или изцяло изчезнали проблеми като сколиоза, различни ставни и ортопедични заболявания, синдром на темпоромандибуларната става и др. на голям процент от дечицата, пребиваващи в Центрове за настаняване от семеен тип за деца лишени от родителски грижи, част от тях с тежки увреждания!

Това става БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОДКРЕПА! Когато децата лишени от родителски грижи са успешно социализирани и по-здрави физически, тяхната адаптация е по-лесна и са конкурентни на своите връстници отглеждани в реална семейна среда!

Надяваме се част от Вас да припознаят инициативата и да дадат своя принос към нея, като по този начин се подпомогне провеждането на летен рехабилитационен лагер за изоставените дечица, част от тях с физически и ментални увреждания от КСУДМУ –  гр. Мездра, ЦНСТ и Преходно жилище за деца – гр. Враца, ЦНСТМУ – гр. Горна Оряховица, ЦНСТ –  с. Гаврил Геново, КСУБУ –  гр. Велико Търново, ЦНСТ – гр. Самоков, ЦНТС и Преходно жилище за деца –  гр. Благоевград и др. До момента, благодарение на редовни дарители сме осигурили средства за транспорт, престой на възпитатели и рехабилитатори, както и изцяло лагера за децата от ЦНСТ – гр. Долна Баня. Тази година летният лагер се очаква да бъде на пакетна цена от 200 лв. за деца и 280 лв. за младежи за едноседмичен престой в морските почивни бази на Ученически Отдих и Спорт ЕАД, като в цената са включени: пълен храноден, нощувка, застраховка, туристическа такса и анимация.

Моля Ви да помогнете, като дарите сума по Ваша преценка, за да имат децата незабравим и полезен летен рехабилитационен лагер в почивни бази на Сдружение Ученически Отдих и Спорт ЕАД.

    Преведи сайта »