Мисия – РЕХАБИЛИТАЦИОННИ ЛАГЕРИ

Зимни и летни рехабилитационни лагери за деца

През предходните 8 години, в следствие целогодишната  рехабилитация, която подпомагаме чрез закупуване на мед. апаратура, както и морските и зимни лагери, имаме подобрение или изцяло изчезнали проблеми – сколиоза, различни ставни и ортопедични заболявания, синдром на темпоромандибуларната става и др. на голям процент от дечицата, пребиваващи в Домове за деца с физически увреждания!

Това става БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОДКРЕПА! Когато децата са по-здрави физически, тяхната адаптация е по-лесна и са конкуренти на своите връстници от т.нар. „нормални” училища!

Надяваме се част от Вас да припознаят инициативата и да дадат своя принос към нея, като по този начин се подпомогне провеждането на летен рехабилитационен лагер за изоставените дечица с физически увреждания  от КСУДУ в гр. Роман, ЦНСТ – гр. Враца, ЦНСТМУ – гр. Горна Оряховица, ЦНСТ-с. Гаврил Геново, ЦНСТ – гр. Стражица, ЦНСТ 1 и 2 в гр. Велико Търново и др . До момента, благодарение на редовни дарители сме осигурили средства за транспорт, престой на възпитатели и медицински персонал, както и изцяло лагера за децата от Дом за деца лишени от родителски грижи „Констанца Ляпчева“ в гр. Долна Баня. Тази година летният лагер се очаква да бъде на пакетна цена от 140 лв. на дете за едноседмичен престой, като в цената са включени: пълен храноден /две закуски, обяд и вечеря/, нощувка, застраховка, туристическа такса, рехабилитация и анимация.

Моля Ви да помогнете, като дарите сума по Ваша преценка, за да имат децата незабравим и полезен летен рехабилитационен лагер в почивни бази на Сдружение Ученически Отдих и Спорт

Оставам с уважение: Н. Младенова

    Преведи сайта »