БАРОКАМЕРА ЗА ДЦДВУ „ЗОРНИЦА“ – ГР. ВРАЦА

БАРОКАМЕРА ЗА ДЦДВУ „ЗОРНИЦА“ – ГР. ВРАЦА

След успешното финализиране в края на миналата година на проекта за закупуване на специализирана медицинска апаратура за нуждите на ДМСГД „Свети Стилиян“ в гр. Благоевград, както и за ДМСГД – гр. Дебелец през 2019г., сега се обръщам отново към Вас, за да Ви представя новият ни проект за набиране на средства с цел закупуване на Барокамера за прилагане на мека хипербарна кислородна терапия, която ще бъде безвъзмездно дарена, за да се задоволят спешно нуждите от лечение на децата и младежите с увреждания от Врачанския регион, които се обслужват в най-големият специализиран център за деца и младежи с увреждания на територията на гр. Враца, а именно ДЦДВУ „Зорница“ с директор г-жа Христина Младенова.

Децата със специални потребности, които се нуждаят от кислородна терапия са с различни съпътстващи заболявания – детска церебрална парализа, забавяне в развитието, болести на опорно-двигателния апарат, заболявания на сърдечно-съдовата система и много др.. Хипербарната оксигенация /ХБО/ има доказан в световен мащаб, както лечебен, така и имуноукрепващ ефект, използван успешно за общото укрепване и подобряване жизненото състояние на деца с вродени и придобити малформации.

Апаратурата е необходима на ДЦДВУ “Зорница“ в гр. Враца, тъй като Центъра поема грижата за деца и младежи от целият регион, с тежки вродени малформации, изискващи постоянни медицински грижи и наблюдение.

Стойността на Барокамерата е 37 840 лв.

Благодарение на Вашето дарение, децата биха могли да подобрят значително здравословното си състояние и да повишат качеството си на живот. МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ, като дарите средства според Вашите възможности и желание, за да има повече здрави и усмихнати деца в България!

При проявен конкретен интерес и готовност да подпомогнете каузата, незабавно ще предоставим на Ваше внимание молбата на г-жа Младенова – Директор на ДЦДВУ „Зорница“ – гр. Враца, както и офертата на фирмата вносител на апаратурата, която се ангажира освен да подсигури доставка и монтаж на Барокамерата, да направи и безплатен сертифициран курс на обучение за мед. персонал в заведението, който ще борави с апаратурата.

Оставам с уважение: Н. Младенова

Picture1
DSCN00392-940x440
    Преведи сайта »