БАРОКАМЕРА ЗА ДМСГД – ГР. БЛАГОЕВГРАД

Барокамера за ДМСГД - гр. Благоевград

След успешното финализиране в края на миналата година на проекта за закупуване на медицинска апаратура за нуждите на ДМСГД – гр. Дебелец се обръщам  отново към вас, за да Ви представя новият ни проект за набиране на средства с цел закупуване на Барокамера за прилагане на мека хипербарна кислородна терапия, която ще бъде безвъзмездно дарена, за да се задоволят нуждите на децата с увреждания от 0 до 7 год. възраст от Благоевградския регион и такива, настанени в Дома за медико-социални грижи за деца „Св. Стилиян“ в гр. Благоевград.

Децата със специални потребности, които се нуждаят от кислородна терапия са с различни съпътстващи заболявания – детска церебрална парализа, забавяне в развитието, болести на опорно-двигателния апарат, заболявания на сърдечно-съдовата система и много др.. Хипербарната оксигенация /ХБО/ има доказан в световен мащаб, както лечебен, така и имуноукрепващ ефект, използван успешно за общото укрепване и подобряване жизненото състояние на деца с вродени и придобити малформации.

Апаратурата е необходима на ДМСГД „Св. Стилиян“ в гр. Благоевград, тъй като Дома поема грижата за деца от целият регион, родени с тежки вродени малформации, изискващи постоянни медицински грижи и наблюдение.

Стойността на Барокамерата е 37 840 лв.

Благодарение на Вашето дарение, децата биха могли да подобрят значително здравословното си състояние и да повишат качеството си на живот. МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ, като дарите средства според Вашите възможности и желание, за да има повече здрави и усмихнати деца в България!

При проявен конкретен интерес и готовност да подпомогнете каузата, незабавно ще предоставим на Ваше внимание молбата на Д-р Христова-Директор на ДМСГД – гр. Благоевград, както и офертата на фирмата вносител на апаратурата, която се ангажира освен да подсигури доставка и монтаж на Барокамерата, да направи и безплатен курс на обучение за мед. персонал в заведението, който ще борави с апаратурата.

 Оставам с уважение: Недка Младенова

DSCN00392-940x440
40827-147730-810x0
    Преведи сайта »